
El nou projecte de la Fundació Carulla entén la cultura com un element clau de transformació de la societat, un eix de canvi social que genera oportunitats i cohesió
La cultura té un efecte transformador pel simple fet d’existir. Partint d’aquesta base, existeixen projectes culturals especialment transformadors? Aquesta és l’essència de MUTARE, una jornada de reflexió i co-creació adreçada al sector cultural i social per tal d’identificar i consensuar quins són els elements els factors que incrementen el potencial transformador dels projectes culturals. Una iniciativa de la Fundació Carulla.
La jornada tindrà lloc el proper dimecres 16 de maig, de 9 a 15 hores, a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm. Marta Esteve, directora de la Fundació Carulla, donarà la benvinguda a l’acte. La conferència inaugural anirà a càrrec de Pilar Velilla, gerent del centre d’alcaldia de Medellín (Colòmbia).
En el cicle de xerrades inspiradores MUTARE INSPIRA, que serà presentat i dinamitzat per Bibiana Ballbè, hi intervindran Pau Llonch, (Versembrant), Ada Vilaró (UrGentEstimar), Raul Martínez (MonkingMe) i Jorge Sánchez (Nau Bostik). Seguidament, Jordi Sellas serà l’encarregat d’introduir i moderar el debat MUTARE CONSTRAT, en el qual intervindran Òscar Esteban (Tot Raval), Clara Peya (Les Impuxibles), Marisol López, directora de cultura digital de l’Institut Català de les Empreses Culturals, i Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural.
La Fundació Carulla treballa per promoure la llengua, la cultura i els valors que configuren la societat catalana, amb la voluntat d’enfortir el sentit de pertinença. Els projectes actuals de la Fundació giren a l’entorn de tres àmbits d’acció: Educació, Cultura i Societat. Al voltant de MUTARE, la Fundació Carulla promourà el Premi Lluís Carulla (2014), un guardó d’emprenedoria cultural de la Fundació Carulla per detectar i fer viables projectes culturals transformadors.
En aquest enllaç podeu descarregar el programa. Més informació i inscripcions: www.mutare.cat.